Constructiespeelgoed top 10

Een kind dit van constructiespeelgoed houdt? Zie hier onze top 10

De Speelgoeddokters

Constructiespeelgoed top 10

Het speelgoed heeft niet alleen een goede educatieve betekenis, maar heeft ook een hoge kwaliteit door het materiaal, wat ook veiligheid en milieubescherming mogelijk maakt. Bij het onderwijs gaat het vooral om het stimuleren van denkvaardigheden: uw kind moet zelf aan het werk. Hoe moet het blok bijvoorbeeld worden verplaatst? Of, hoe moet de structuur eigenlijk in elkaar worden gezet om te werken? Daarom wordt het sterk aanbevolen dat hij (zij) goed nadenkt. Daarnaast spelen ook de fijne motoriek een belangrijke rol, want ook handbewegingen zijn hierbij belangrijk. Vindt uw kind het een uitdaging om dingen van A naar B te verplaatsen? Laat hem of haar niet meer wachten.

1. Lego classic

2. Gravitrax

3. Kapla 

4. Duplo

5. First builders

6. Lego technic

7. Lego bouwplaat

8. SmartMax

9. VTech Bla-Bla-Blocks Speelhuis

10. Kid Knex

Een overzicht van al het constructiespeelgoed vinden? Die vindt u hier:

Shop nu